Παπαϊωάννου Ευγενία

Σύντομο βιογραφικό

Δρ. Παπαϊωάννου Ευγενία

Η Ευγενία Παπαϊωάννου, είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του ΔΙΠΑΕ, στο τμήμα Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει Μεταπτυχιακές σπουδές στο Μάρκετινγκ και στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική. Καθομολογήθηκε διδάκτορας του τμήματος Εφ. Πληροφορικής, με αντικείμενο διατριβής την Αξιολόγηση Ποιότητας των Υπηρεσιών Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Πεδία ερευνητικής, διδακτικής και επαγγελματικής δραστηριότητας της: Ηλεκτρονικό Εμπόριο/ Επιχειρείν, Πληροφοριακά Συστήματα Μάνατζμεντ και Μάρκετινγκ, e-Μάρκετινγκ και Ηλεκτρονικά Επιχειρηματικά μοντέλα, Συστήματα Διαχείρισης Πελατών/ Συνεργατών CRM/ PRM και Διαχείρισης Γνώσης στο Μάρκετινγκ, Κοινωνικά δίκτυα, Επιχειρηματικότητα και καινοτομία.

Η κα Παπαϊωάννου έχει δημοσιεύσει πάνω από 40 εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Επίσης έχει διατελέσει μέλος οργανωτικών επιτροπών διεθνών συνεδρίων, και κριτής επιστημονικών περιοδικών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού, Τ.Θ. 141, 57400 Σίνδος Θεσσαλονίκη, Κτίριο Διοίκησης, Ισόγειο. Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη Δι.Πα.Ε, Σίνδος, Θεσσαλονίκη.

Τηλ: (+30) 2310 013245

Email: epap [at] mkt.teithe.gr

Μαθήματα που διδάσκει στο ΜΒΑ

Βιογραφικό σημείωμα