Κοτζαϊβάζογλου Ιορδάνης

Σύντομο βιογραφικό

Δρ. Κοτζαϊβάζογλου Ιορδάνης

Ο Ιορδάνης Κοτζαϊβάζογλου είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων και Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το ίδιο Πανεπιστήμιο και διδακτορικό δίπλωμα στην Επικοινωνία από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει επίσης εκπονήσει μεταδιδακτορική εργασία ως υπότροφος του Ινστιτούτου Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) στο αντικείμενο της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων, και έχει παρακολουθήσει μαθήματα οργανωσιακής ψυχολογίας στο Birkbeck College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Από το 2001 έχει διδάξει μαθήματα επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ ως ωρομίσθιος καθηγητής σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό σε διάφορα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (συμπεριλαμβανομένων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, των πρώην ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Σερρών, Θεσσαλίας, Καβάλας κ.ά.). Συνεργάζεται επίσης ως εκπαιδευτής ή σύμβουλος σε θέματα επικοινωνίας με διάφορους φορείς και οργανισμούς, όπως την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, την Ανώτατη Διακλαδική Πολέμου, την Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδας της Ελληνικής Αστυνομίας, το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, καθώς και με ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Έχει πλήθος δημοσιεύσεων σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές, ανακοινώσεις σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια με πρακτικά και έχει συγγράψει βιβλία και κεφάλαια σε συνολικούς τόμους σχετικά με την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις και το μάρκετινγκ.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ: 6932.720915
E-mail: ikotza [at] ihu.gr και ikotzai [at] gmail.com

Μαθήματα που διδάσκει στο ΜΒΑ

Βιογραφικό σημείωμα