Γκρος Χρήστος

Σύντομο βιογραφικό

Δρ. Γκρος Χρήστος

Ο Χρήστος Γκρος είναι Επίκουρος Καθηγητής του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κάτοχος μεταπτυχιακού σε Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμινχαμ και διδακτορικού σε επενδύσεις από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Έχει διδάξει μεταξύ άλλων στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδoς, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έχει επίσης μακρά εμπειρία ως διδάσκων σε προγράμματα βρετανικών ιδρυμάτων όπως μεταξύ άλλων Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ. Έχει εργαστεί επί πολλά έτη στη βιομηχανία και στον τομέα των υπηρεσιών σε οικονομικές διευθύνσεις εταιριών και ως σύμβουλος επιχειρήσεων.

Το ερευνητικό του έργο επικεντρώνεται στις επενδύσεις, την επιχειρηματική χρηματοοικονομική και την εταιρική διακυβέρνηση. Έχει δημοσιεύσεις σε έγκριτα περιοδικά χρηματοοικονομικής μεταξύ των οποίων το Review of Quantitative Finance and Accounting, το Journal of International Financial Markets, Institutions and Money και το International Review of Financial Analysis.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ: (+30) 2510 462161

Email: christosgrose [at] gmail.com

Μαθήματα που διδάσκει στο ΜΒΑ

Βιογραφικό σημείωμα